hozd be, megjavítjuk

Bármiféle problémád adódott számítógépeddel, laptopoddal, nyugodtan fordulj hozzánk! Mi mindenre találunk megoldást!

Árlista: (nem tartalmazza az alkatrészek árát)

Adatmentés (PC/NB), Ár: 50-100 lej

Az összes adat visszamásolása a laptopra/PC re. A felhasználói beállítások visszaállítása (levelezés, kedvencek, ikonok, mappa és fájllista visszaállítása, egyedi programok telepítése / visszaállítása)

Tisztítás (PC/NB), Ár: 20-40 lej

Laptop/PC szétszerelése, kitisztítása, hűtőpaszta cseréje. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának az ellenőrzése.

Ventilátor javítás, Ár: 50 lej

Amennyiben a laptop ventilátora kerreg / kotyog / zúg / hangos akkor a laptop tisztítása során a ventilátort szétszedjük, kitisztítjuk és újrakenjük. Így az esetek 80 százalékában el tudjuk kerülni a költséges és időigényes ventilátor cserét.

Memória cseréje/bővítése (PC/NB), Ár: 20-40 lej

A memória cseréje, vagy bővítése, illetve tesztelése. 20 LEI abban az esetben, ha egy fedélen keresztül megoldható a memória cseréje / bővítése. 40 LEI abban az esetben, ha a memória cseréhez / bővítéshez szét kell szedni az egész laptopot. + Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának az ellenőrzése.

HDD/SSD csere (PC/NB) Ár: 20-40 lej

A merevlemez / SSD cseréje. 20 lei abban az esetben, ha egy fedélen keresztül megoldható a merevlemez / SSD cseréje. 40 lei abban az esetben, ha a cseréhez szét kell szedni az egész laptopot. +Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának az ellenőrzése.

Kijelző csere (NB) Ár: 30-50 lej

Laptop szétszerelése, és a kijelző cseréje. A munkadíj attól függ, mennyire komplikált kicserélni a kijelzőt. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának az ellenőrzése.

Billentzűyet csere (NB), Ár: 40 lej

Laptop szétszerelése, és a billentyűzet cseréje. A munkadíj attól függ, hogy mennyire komplikált kicserélni a billentyűzetet. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának az ellenőrzése.

Zsanér csere (NB), Ár: 80 lej

Laptop szétszerelése, és a zsanér cseréje. A munkadíj attól függ, hogy mennyire komplikált kicserélni a zsanérokat. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának az ellenőrzése.

Tápcsatlakozó csere (NB), Ár: 80-100 lej

Laptop szétszerelése, és a tápcsatlakozó cseréje. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának az ellenőrzése. Laptop teljes körű tisztítása.

Adatmentés (PC/NB), Ár: 50 lej

Az összes adat visszamásolása a laptopra. A felhasználói beállítások visszaállítása (levelezés, kedvencek, ikonok, mappa és fájllista visszaállítása, egyedi programok telepítése / visszaállítása)

Elemcsere CR2032 (BACKUP ACCU), Ár: 20-40 lej

Laptop szétszerelése, az elem cseréje. 20 LEI abban az esetben, ha egy fedélen keresztül megoldható az elem cseréje. 40 LEI abban az esetben, ha az elem cseréhez szét kell szedni az egész laptopot. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának az ellenőrzése.

PC alkatrész csere (MB/GF CARD/RAM/HDD/ SSD/COOLER/ODD/PSUP), Ár: 20 lej

A számítógép szétszedése, és az új tápegység beszerelése, tesztelése. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának az ellenőrzése.

LAPTOP/PC bevizsgálás, Ár: 15 lej

Laptop/PC bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálás után nem kérik a laptop javítását.